Kontak

ico-1

Taros Kami

Naon waé anu anjeun peryogikeun, kami di dieu pikeun ngabantosan.
Ngan ngahubungan, sarta kami bakal nyobian pangalusna kami pikeun ngabales dina 24 jam.

ico-2

Borongan jeung Distributor

Kabetot janten pangecér urang, kedah nyusun ulang, atanapi gaduh patarosan ngeunaan pesenan pelanggan?Urang gladly bakal mantuan!Ngarasa Luncat ngahubungan kami ditinazhou@uzspace.com
Inquiries Marketing, Influencer jeung Partnerships
Ulah ragu ngahubungan kami disales601@uzspace.com

ico-3

Palayanan palanggan

Naha anjeun palanggan anu peryogi bantosan?Lamun nuju wondering ngeunaan hiji pesenan, produk urang, atawa ramatloka kami, kirimkeun kami surélék ditinazhou@uzspace.com

Téknologi UZ (Shenzhen)
Company Limited

Alamat

No.2, No.4, No.5 & No.14, Zona 3, Zona Industri LianHe, Komunitas Nanyue, Kacamatan Baolong, Kacamatan Long Gang, Kota ShenZhen, Cina

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami