banner1

2.3L UZSPACE Tritan BPA Gratis Big Motivational Satengah Galon Botol Cai Sareng Jarami

 

Ngaran: 2.3L Satengah galon Plastik Tritan Botol Cai

Jumlah item: 6065

Warna: Beureum, Hideung, Cyan, Bulao, Ungu, Héjo

Kamampuh: 2.3L

Bahan: Tritan

Ti USA Eastman (100% BPA Free)

Suhu: -10 ~ 90 ℃

 

 

 


Rincian produk

Botol Cai Aman & Ramah Lingkungan: Pikeun botol cai anu mumpuni, anu paling penting nyaéta mastikeun séhat anjeun.Botol cai satengah galon ageung ieu didamel tina bahan kelas dahareun premium, 100% BPA FREE sareng TOXIN FREE, leres-leres aman sareng séhat.Tritan Copolyester anu tiasa dianggo deui ramah lingkungan ngirangan polusi dibandingkeun sareng botol plastik anu tiasa dianggo!Henteu ngan ukur séhat pikeun anjeun, tapi ogé ngajaga lingkungan manusa sareng alam!

Botol Cai Olahraga Portabel: 1. Cecekelan botol anu ditingkatkeun, desain anu dimanusikeun pikeun ngajantenkeun pas kana bentuk panangan, langkung gampang dicekel sareng moal dieunakeun.Ogé nyieun fasion mawa eta dina kasempetan béda.2. Dilengkepan tali leungeun nangtung, botol cai moal Dengdekkeun nalika ngangkat.Gayana langkung rata sareng langkung gampil nalika dibawa.

UZSPACE Tritan BPA Free Big5
UZSPACE Tritan BPA Free Big3

Kendi Cai sareng Spout & Jarami Unik: Anjeun tiasa nginum cai kalayan gampang nganggo Spout Unik sareng Jarami.Teu perlu ngangkat botol cai beurat komo ngahaja tuang kaluar nalika nginum.The Straws anu removable sarta gampang pikeun ngabersihan.Sampurna pikeun jalma anu sedentary, sibuk di gawe atawa digawé kaluar.

UZSPACE Tritan BPA Free Big2
UZSPACE Tritan BPA Free Big4

Motivational Quote & Time Marker:Kalayan kutipan motivasi sareng spidol waktos, botol cai sampurna pikeun ngabantosan anjeun tetep ngamotivasi nginum cai anu cukup sapopoe.Diulas ku penampilan transparan mantuan Anjeun pariksa jumlah sabenerna asupan cai gampang jeung jelas.Éta pikaresepeun sareng gampang pikeun tujuan kabugaran kalebet leungitna beurat, gain otot, kontrol napsu sareng kaséhatan sadayana.

Multifungsi & Portabel:Cukup ageung sareng gagang anu gampang dicekel pikeun ngajaga anjeun hidrasi sadinten di gim, latihan, sateuacan latihan, binaraga, latihan, hiking, yoga, lumpat, bersepeda ogé di bumi sareng di kantor.Kendi Cai Ieu idéal pikeun peminat olahraga pikeun nyocogkeun sagala kagiatan indoor & outdoor.

Kapasitas Galon ageung:Kalayan kapasitas ageung 0,6 galon / 73oz anu sami sareng 8 gelas cai anu disarankeun ku para ilmuwan pikeun manusa unggal dinten, éta ngajantenkeun anjeun nginum cai anu cukup unggal dinten tanpa kedah sering ngeusian deui.Skala kapasitas anu akurat ngabantosan anjeun mariksa jumlah cai anu saleresna kalayan gampang sareng ngajantenkeun hirup anjeun langkung séhat.

Leakproof & Gampang Dibersihkeun:Hiji tutup kalayan jarami silikon dilengkepan bukaan flip luhur anu ngamungkinkeun operasi hiji-leungeun pikeun flip up spout pikeun nginum tanpa usaha.Diwangun ku gasket silikon sareng tutup screw awét, tutup anti bocor nutupan botol, anjeun tiasa nganggo éta salaku dumbbell pikeun olahraga.Kalayan sungut anu cukup lega, gampang dibersihkeun, atanapi ngan ukur kedah dikumbah ku Baking Soda sareng Cuka.Catetan: Punten ulah ragrag, ulah dishwash, teu cocog pikeun pamakéan cair panas.

Bébas BPA & Hadiah Ideal:Dijieun tina palastik ko-poliéster tritan anu ramah lingkungan anu tiasa dianggo deui, botol cai ieu 100% BPA & TOXIN FREE, henteu bau sareng séhat pikeun nginum cai sapopoé.Hadir sareng rupa-rupa warna anu cerah, éta idéal pikeun anu dipikacinta, pikeun ngabantosan aranjeunna tetep hidrasi sareng séhat

UZSPACE Tritan BPA Free Big1
UZSPACE Tritan BPA Free Big6

BPA BEBAS SARENG TANPA RASA ATAWA BAU KIMIA:Kami ramah lingkungan, buktina bocor, botol cai anu tiasa dianggo deui sareng tanda-jaman didamel tina plastik PETG.Ngarasakeun daya tahan sareng betah ngagunakeun botol plastik anu tiasa dianggo deui, bebas tina sagala rasa sareng bau plastik.

Botol unik kami bakal mere ilham pikeun hoyong nginum langkung seueur cai kalayan panginget kutipan anu nyorong ngeunaan kauntungan sapopoé tina cai nginum unggal dinten - kalayan unggal nyeuseup, anjeun nyegerkeun kulit, rambut, pikiran sareng awak anjeun.

BPA GRATIS JEUNG TANPA RASA ATAWA BAU KIMIA: Kami ramah lingkungan, tahan bocor, botol cai anu tiasa dianggo deui sareng tanda per jam didamel tina plastik PETG.Ngarasakeun daya tahan sareng betah ngagunakeun botol plastik anu tiasa dianggo deui, bebas tina sagala rasa sareng bau plastik.

Iblis salawasna dina detil.
UZSPACE ngurus unggal detil pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun botol cai anu sampurna.

logo

Témbongkeun Rincian

details show1
details show2
details show3
details show4
details show5
details show6
details show7
details show8
details show9
details show11
details show12
details show13
details show14
details show15
details show18

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami