Hot Concerns

Ngeunaan

Profil urang

UZ Technology (Shenzhen) Company Limited mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi tingkat nasional anu ngahijikeun panalungtikan, produksi sareng penjualan.Pausahaan ieu diadegkeun dina 2007 sarta ngabogaan ibukota didaptarkeun 30 juta yuan.Lokasina di No.Wewengkon operasi saleresna sakitar 32000㎡.

Pausahaan geus successively lulus "ISO 9001: 2015" sertifikasi sistem manajemen kualitas, "ISO 14001: 2015" sertifikasi sistem manajemen lingkungan, "ISO 45001: 2018" kaséhatan Mikrobiologi sarta sertifikasi sistem manajemen kaamanan, sarta dipeunteun salaku nasional jeung Shenzhen tinggi. - perusahaan téknologi dina 2018, pusat R&D hasil lulus sertifikasi standar IP dina 2019;parusahaan meets sarat tina sistem tanggung jawab sosial BSCI jeung sistem inspeksi pabrik TUV, mangrupakeun anggota Guangdong Quality Association, sarta mangrupakeun perusahaan sampel Ékspor Leadinq Index (ELI).Perusahaan investasi langkung ti 7 juta dolar AS pikeun téknologi anyar, perbaikan alat, sareng perkenalan bahan énggal unggal taun.Éta aktip nyiapkeun pikeun ngawangun pusat téknologi rékayasa sareng pusat desain industri pikeun nyumponan tangtangan anu disanghareupan ka hareup.

about us
about us1

Pausahaan urang geus salawasna advocated sumanget Excellence asalna tina detil.Produk utama kalebet: botol cai olahraga plastik, botol cai luar, cangkir stainless steel, botol orok sareng alat-alat tuangeun anu sanés.Produk sasuai jeung EU CE, LFGB, standar nguji FDA;
Pausahaan ngabogaan bengkel produksi bersih nu pinuh implements kalungguhan-gratis tur meets standar pikeun ngahasilkeun wadahna bungkusan plastik keur dahareun;jeung puseur produksi boga leuwih ti 300 pagawé.Aya departemén unggulan manajemén inti kayaning manajemén rencana produksi, inspeksi kualitas, manajemén ranté suplai, PIE, jsb, kalawan workshop suntik, workshop niupan botol, workshop layar sutra, workshop bungkusan, workshop manufaktur kapang.Puseur produksi ngalaksanakeun tugas produksi sapopoé sacara ketat saluyu sareng pedoman standar sistem ISO9001.
Pausahaan salawasna taat kana konsép ngembangkeun "kualitas kahiji, inovasi disetir, perlindungan héjo sarta lingkungan", nyadiakeun produk kualitas luhur sarta jasa unggulan ka konsumén brand domestik jeung luar nagri.Produk perusahaan diékspor ka Éropa, Amérika Kalér, sareng Wétan Tengah;brand parusahaan sorangan UZSPACE ogé geus laun Isro mancanagara, sarta eta geus warmly tampi ku konsumén luar negeri;

Panalungtikan Jeung Pangwangunan Grup

Puseur R&D perusahaan gaduh langkung ti 50 insinyur sareng diatur dina modul fungsional sapertos perencanaan produk, pamekaran, proyék, jaminan kualitas, sareng percobaan.Puseur R&D sareng universitas domestik parantos ngaluncurkeun kerjasama anu jero antara inovasi bahan, rékayasa gerak mékanis, sareng desain industri.Aranjeunna parantos babarengan ngadegkeun stasiun sélulér pikeun master desain industri sareng Universitas Pertambangan sareng Téknologi Cina.

kerjasama universitas-perusahaan

Sarta ogé babarengan ngadegkeun sakola-perusahaan puseur gawé babarengan jeung dasar prakték kalawan Cina Universitas Pertambangan jeung Téhnologi, Xi'an Universitas Téknologi, sarta Xijing Universitas pikeun ngahontal gawé babarengan sakola-perusahaan, ngalengkepan kaunggulan silih urang, sarta muka nepi saluran gancang ti pangajaran. tiori ka praktis;tim R&D sacara ketat ngalaksanakeun standar hak cipta sareng éfisién tiasa ngalayanan kabutuhan rupa-rupa bisnis sapertos ODM, OEM, OBM, jsb.

Pangwangunan kahareup

Dina mangsa nu bakal datang, perusahaan bakal komitmen pikeun ngarengsekeun pangwangunan informasi sarta kecerdasan, ngumpulkeun labél perusahaan "bahan anyar, prosés anyar, téknologi anyar, sarta kecerdasan";sarta ngawangun hiji perusahaan modern kalawan efisiensi tinggi jeung konsumsi énergi low;Pausahaan bakal nyaring produk na kalawan sumanget ceaseless inovasi jeung syarat ketat dina kualitas;Butuh tanggung jawab na nyadiakeun industri jeung produk hadé, pikeun ngagancangkeun promosi popularization bisphenol A-gratis dahareun kontak kelas drinkware mun balik masarakat.

video urang

Pameran urang

Our Exhibition2
Our Exhibition1
Our Exhibition5
Our Exhibition3

Sertipikat kami

BSCI
Our Certificate2
Our Certificate1
Our Certificate3
Our Certificate4

Mitra Kami

Our Partner4
Our Partner3
Our Partner1
Our Partner2
Our Partner
partner2

Peta urang