Kéngingkeun Sampel

Kawijakan Sampel

Kami senang nyadiakeun sampel pikeun anjeun.

Sample Policy

Aya sababaraha cara pikeun anjeun kéngingkeun sampel:

1. Beuli ti toko Amazon kami (AS jeung Éropa) Atawa link di dieu.

2. Beuli ti Aliexpress stroe kami.

3. Candak langsung ti pabrik urang, tapi anjeun bakal kedah mayar ongkos pengiriman barang internasional.


Iwal urang ogé bisa nyadiakeun sampel kalawan logo Anjeun

Di handap ieu prosésna:

  • 01

    Kumpulkeun informasi sampel

    Urang kudu nyaho rinci pikeun sarat klien ', kaasup item no.warna, file logo jeung saterusna.

  • 02

    Jieun desain

    Lajeng tim design urang bakal nyieun desain pikeun mariksa customer.

  • Kéngingkeun Sampel

  • 03

    Biaya pikeun sampel & Nyieun

    Urang bakal ngecas pikeun fee sampel dumasar kana desain, sanggeus meunang fee sampel lajeng urang bakal nyieun eta.

  • 04

    Produksi

    Bakal butuh sabudeureun 7-14days pikeun ngahasilkeun dumasar kana sarat béda.

  • 05

    Mariksa

    Nalika rengse ngahasilkeun, urang bakal pariksa lamun aya barang cacad, lajeng pangiriman barang ka konsumén.