FAQ

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Patarosan produk

Naon sertipikat anjeun?

produk urang geus lulus LFGB, FDA, sarta pabrik urang lulus BSCI, ISO13485, ISO14000, Inok Adidas jeung saterusna.

Naha bahan tritan aman?

Bahan Tritan mangrupikeun jinis plastik énggal anu diproduksi ku perusahaan USA Eastman.Éta bahan kelas dahareun sareng parantos lulus FDA.

Jenis cairan naon anu tiasa ngeusian dina botol?

Ukur eusian botol ku cairan anu cocog pikeun dikonsumsi, sareng tong eusian botol ku cairan anu fermentasi, inuman berkarbonat, alkohol atanapi cairan caustic.

Naha mesin pencuci piring botol ieu aman?

Botol anu jelas aman pikeun mesin cuci piring tapi botol anu tiris henteu tiasa dianggo dina mesin cuci piring.

Dupi abdi tiasa nempatkeun inuman panas dina botol cai plastik?

Leres, duanana inuman panas sareng inuman tiis tiasa disimpen dina botol cai plastik.Suhu botol tiasa dianggo nyaéta -10 ~ 96 ℃.

SOAL ORDER

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Yes, MOQ pikeun produk baku brand urang téh 24pcs per warna per modél.

Sareng pikeun merek klien, MOQ nyaéta 1000pcs per warna per modél.

Dupi abdi tiasa meunang sampel?

Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel bébas kalawan brand urang.Anjeun ngan perlu mayar ongkos pengiriman barang.

Kumaha carana abdi tiasa kutipan?

Harga kami tiasa robih gumantung kana pasokan sareng faktor pasar anu sanés.

Mangga ngahubungan kami pikeun meunangkeun leuwih rinci.

Sabaraha lami kanggo produksi masal?

waktos ngarah urang téh 30-35days sanggeus desain konpirmasi.

Butuh pitulung deui?Hubungi kami di dieu.