Kontrol kualitas

Kualitas mangrupikeun pondasi pangembangan perusahaan, kumaha urang ngontrol kualitas produk urang?

Control product quality11

Filsafat perusahaan

Kami gaduh set lengkep jaminan kualitas sareng sistem pelatihan pikeun mastikeun kadali kualitas tina kahirupan produk.Pausahaan kami parantos jelas daptar titik konci kontrol kualitas ti mimiti desain produk.Ngaleungitkeun kompleks pikeun nyederhanakeun, negate cacad kualitas anu dihasilkeun dina perencanaan, sareng difokuskeun masalah kualitas dina téknologi konci dina unggal tautan sareng tetep ngabéréskeunana.

Control product quality1
Control product quality12

Kombinasi

Departemén jaminan kualitas pusat R&D mangrupikeun halangan munggaran pikeun kadali kualitas, sareng laboratorium bawahanna mangrupikeun jabatan konci pikeun mastikeun "enol cacad dina pangwangunan".Departemén kontrol kualitas dina produksi nyaéta departemén decisive pikeun jaminan kualitas terminal urang.Laboratorium pikeun kualitas nyaéta hakim naha produkna beredar atanapi henteu.Inspektur kualitas dina situs taat kana cara pamariksaan pinuh pikeun mastikeun kualitas produk urang.

Parabot Canggih

Saurang pagawé kudu ngasah heula pakakasna lamun hayang migawé pagawéanana kalawan hadé.Ieu paribasa Cina baheula.Dina taun-taun ayeuna, paningkatan alat produksi urang langkung énggal sareng langkung saé.Prakték parantos ngabuktikeun yén ngenalkeun alat-alat top-notch parantos ningkatkeun efisiensi produksi sareng ogé ningkatkeun hasil produk.Ieu saluareun jangkauan tanaga nyalira.Éta tiasa didadarkeun salaku kognisi pamutahiran 2.0 sareng metode pikeun ningkatkeun kualitas.

Control product quality7

Ngaleungitkeun masalah dina fase pangwangunan

Roh polishing rigorous nempatkeun tungtutan tinggi dina panalungtikan sarta pamekaran.UZSPACE jalma unanimously yakin yén ngaleungitkeun masalah dina ngembangkeun mangrupa pangaruh ngungkit greatest pikeun ngahemat biaya, ngaronjatkeun efisiensi, sarta ngaronjatkeun ngahasilkeun.Ku alatan éta, urang bakal rada manjangkeun waktu R&D pikeun ngaleungitkeun runtuyan masalah kaasup kualitas salila periode ieu.

Control product quality6
Control product quality9
Control product quality4
Control product quality3