banner1

1000ml 32OZ UZPSACE BPA bébas olahraga outdoor Tritan Cai Botol Plastik

 

Jumlah item: 3038

Warna: Beureum, Hideung, Cyan, Bulao, Ungu, Héjo

Kamampuh: 1000mL

Bahan: Tritan ti USA Eastman (100% BPA Gratis)

Suhu: -10 ~ 90 ℃

Ukuran: 286 * 78 mm

NW: 192,5g

Paket: 24pcs/ctn

 


Rincian produk

Botol cai panginget inuman kualitas luhur ieu khusus didamel ku kutipan inspirasi sareng spidol waktos pikeun ngingetkeun anjeun naekeun asupan cai sadinten anjeun. replenish Uap, kaséhatan sakabéh.

BPA & TOXIN BEBAS:- Dijieun tina plastik ko-poliéster tritan anu berkualitas,botol cai ieu 100% BPA & TOXIN FREE,bebas bau sareng séhat pikeun nginum cai sapopoé anjeun. Sampurna pikeun hiking, Ngabuburit, biking, kémping, lumpat, Yoga atanapi olahraga anu sanés di bumi. , gim jeung di kantor.

1000ml 32OZ UZPSACE BPA Free2
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Free1
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Free4
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Free5

DESAIN FUNGSIONAL:-Kantun muka ku hiji leungeun ku ngaklik tombol pikeun ngakses cai tawar anjeun, tutup flip luhur dirancang kalayan konci aman, sahingga lebu jeung bocor proof.Fast bukaan sungut aliran cai mantuan Anjeun hydrate gancang.Beurat hampang sareng tali pigeulang portabel ngajantenkeun hidrasi dina-jalan.Kalayan saringan anu tiasa dicabut, gampang diinfuskeun buah & tèh dina inuman anjeun.Sungut cukup lega pikeun nyocogkeun és batu, ogé gampang pikeun ngabersihan.

PILIHAN HADIAH IDEAL:-Botol anu saé ieu hadir kalayan rupa-rupa warna anu cerah sareng pilihan pola anu lucu, anu mangrupikeun ide anu pangsaéna pikeun diri anjeun, anggota kulawarga, réréncangan, batur sapagawean, awéwé sareng lalaki anu mikaresep gaya hirup séhat.

Pamakéan sarta Nyeuseuh
Sateuacan dianggo sok bilas botol cai sareng tutup ku cai tiis.Sanggeus dipaké salawasna bilas dina cai haneut sarta sabun piring wungkul.Entong nganggo sikat atanapi abrasive pikeun ngagosok.Hawa garing sacara saksama sateuacan disimpen sareng salawasna simpen kalayan tutup pareum.Nyeuseuh leungeun atawa make dishwasher dina nyeuseuh tiis.

Iblis salawasna dina detil.
UZSPACE ngurus unggal detil pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun botol cai anu sampurna.

logo

Témbongkeun Rincian

1000ml 32OZ UZPSACE BPA Fre1
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Fre2
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Fre3
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Fre4
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Fre5
1000ml 32OZ UZPSACE BPA Fre6

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami