OEM / ODM

oem6
oem3

OEM / ODM

Kami produsén profésional pikeun botol cai tritan pikeun ampir 15 taun.Urang geus ngalakukeun layanan OEM pikeun brand kawentar sakuliah dunya.Wewengkon pabrik sakitar 32000m2, sareng gaduh sakitar 500 staf.Simkuring gaduh garis produksi lengkep.Kaasup urang sorangan Bengkel Produksi Kapang, Bengkel Injeksi Molding, Bengkel Blow Molding, Bengkel Percetakan sareng Bengkel Majelis.

Taun 2019, kami ngimpor mesin suntikan hiji-léngkah ti Jepang.Mesin ieu ngirangan waktos produksi urang.Sarta geus greatly ngaronjat kapasitas produksi urang.Dina waktu puncak na, urang bisa ngahasilkeun sabudeureun 60000pcs botol pikeun sapoé.

OEM / ODM

oem2

Ngeunaan sertipikat, urang lulus audit Adidas, audit Disney, ISO14001, ISO13485, BSCI jeung saterusna.

Pikeun langkung rinci mangga parios perusahaan kami ngenalkeun atanapi klik di dieu.

oem5

Naon anu bisa urang pigawé pikeun layanan OEM / ODM?

1.We tiasa ngadamel kapang anyar dumasar kana desain klien '.

2.No kudu muka kapang anyar, klien bisa milih item eksis urang pikeun ngarobah warna, percetakan, jeung pakét.Malah nambahkeun asesoris kawas leungeun baju, sikat beberesih, cooling iteuk jeung saterusna.