banner1

500ml UZSPACE Tritan BPA Free Leakproof Cai Botol Plastik

Nomer Kode: 6008

Warna: Beureum, Hideung, Cyan, Bulao, Ungu, Héjo

Kamampuh: 500mL

Bahan: Tritan ti USA Eastman (100% BPA Gratis)

Suhu: -10 ~ 90 ℃

Ukuran: 235 * 66 mm

NW: 140g

Paket: 24pcs/ctn


Rincian produk

KUNCI TUDUNG AMAN NGAHILANG TUMBAHAN:Simpen cai anu ngarusak laptop di jero botol kalayan tutup kedap hawa anu ngajamin tina nabrak sareng tumpahan anu teu lami.Effortlessly muka konci ku ngageser ka handap ku jempol anjeun sarta lalajo salaku flip luhur tutup Pops katuhu ka luhur.Naha anjeun kedah ngaksés sadayana botol pikeun ngabersihan atanapi nambihan tumbak buah ageung?Buka tutup sadayana pikeun asupna sungut lega!

Botol Cai Portabelhadir sareng jalur pamawa leungeun, sareng ngadukung pambukaan botol hiji-klik.Desain botol cai flip-top ngajadikeun eta cukup merenah ngagunakeun.Liang hawa na pikeun mastikeun tekanan hawa dina botol normal sareng cai ngalir gancang nalika nginum.

UZSPACE Tritan BPA Free Leak5
UZSPACE Tritan BPA Free Leak4
UZSPACE Tritan BPA Free Leak3
UZSPACE Tritan BPA Free Leak2

Eco-Friendly & BPA-Free Botol Nginumdijieun ku palastik ko-poliéster tritan.Éta botol anu aman, henteu beracun sareng hambar, mastikeun pangalaman anu pangsaéna nalika nginum cai.Sareng éta mangrupikeun botol cai anu tiasa dianggo deui anu tiasa didaur ulang saatos ruksak.

TAMPILAN STYLISH DENGAN TALI BAWA HANDY:Bentukna sacara ergonomis pikeun ngagunakeun hiji-leungeun angin ngahiliwir, kalayan tali anu tangguh sareng sarung beku reflektif khusus anu réaksi unik kana lingkungan anjeun.Hadir sareng saringan anu genah pikeun nambihan buah seger sareng és kana inuman karesep anjeun.

Iblis salawasna dina detil.
UZSPACE ngurus unggal detil pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun botol cai anu sampurna.

logo

Témbongkeun Rincian

The details show1
The details show2
The details show3
The details show4
The details show5
The details show6
The details show7
The details show8
The details show9
The details show10
The details show11
The details show12
The details show13
The details show14

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami