banner1

500ml UZSPACE Tritan BPA Gratis Botol Cai Olahraga 500ml Plastik

Jumlah item: 3026

Warna: Beureum, Hideung, Cyan, Bulao, Ungu, Héjo

Kamampuh: 500mL

Bahan: Tritan ti USA Eastman (100% BPA Gratis)

Suhu: -10 ~ 90 ℃

Ukuran: 232 * 66 mm

NW: 117g

Paket: 24pcs/ctn

 


Rincian produk

34oz / 1000ml Kapasitas ageung:Botol Cai ageung gaduh 1000ml, Dipasang ku tanda cai ngabantosan anjeun mariksa jumlah asupan cai saleresna kalayan gampang sareng jelas.Ngingetkeun anjeun pikeun tetep caian sareng nginum cai anu cekap, langkung saé ngahontal tujuan kabugaran, kalebet leungitna beurat, kontrol napsu, sareng kaséhatan sadayana.

Desain Fungsional:Tutup luhur flip dirarancang kalayan konci anu aman, sareng dilengkepan ku ventilasi anu ngajantenkeun nginum henteu gampang.Kalayan saringan anu tiasa dicabut, lebar sungut botol 8cm cukup ageung pikeun nahan és batu, anjeun tiasa kalayan gampang tuang buah sareng tèh kana inuman anjeun, sareng gampang dibersihkeun.

UZSPACE Tritan BPA Free Sport1
UZSPACE Tritan BPA Free Sport3
UZSPACE Tritan BPA Free Sport2
UZSPACE Tritan BPA Free Sport4

BPA-GRATIS & Kado Idéal:Dijieunna tina plastik tritan ko-poliéster kualitas, botol cai ieu 100% BPA & TOXIN FREE, bau bébas jeung healthy.Sampurna pikeun hiking, Ngabuburit, biking, kémping, ngajalankeun, Yoga atawa olahraga sejenna di imah, gim jeung di office.This botol cai oge hiji pilihan kado idéal.

Anggo Tip & Tip Meuli:Entong leupaskeun, Henteu aman pikeun mesin pencuci piring, bersihkeun ku baking soda sareng cuka.
Inuman LEUWIH CAI 100% Leakproof sareng Nol Kondensasi!Botol cai ageung ieu ngajaga di jero sadaya hidrasi séhat anu diperyogikeun ku awak anjeun!

AMAN, NON-TOXIC, Awét Botol cai anu hampang, hampang sareng tiasa dianggo deui didamel tina 100% plastik Tritan Bébas BPA.Anjeun tiasa bersantai terasrasakeun cai anjeun bersih tina bahan kimia ngabahayakeun, rasa plastik atawa bau goréng!

Dirancang kalayan skala kapasitas dina dua sisi botol cai, ngingetkeun anjeun sareng nunjukkeun sabaraha cai anu anjeun nginum.Botol cai ieu saé pikeun ngukur asupan cai sapopoé anjeun kalayan gampang sareng jelas, anjeun moal pernah hilap tujuan anjeun sapopoé.

Iblis salawasna dina detil.
UZSPACE ngurus unggal detil pikeun ngabantosan anjeun kéngingkeun botol cai anu sampurna.

logo

Témbongkeun Rincian

UZSPACE Tritan BPA1
UZSPACE Tritan BPA2
UZSPACE Tritan BPA3
UZSPACE Tritan BPA4
UZSPACE Tritan BPA5
UZSPACE Tritan BPA6
UZSPACE Tritan BPA7
UZSPACE Tritan BPA8
UZSPACE Tritan BPA9
UZSPACE Tritan BPA10
UZSPACE Tritan BPA11

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami